Diskuse

Prezident chce dát Kajínkovi milost.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Dát Kajínkovi milost?... Přiznávám se, že nevím, já, na rozdíl od mnoha jiných nevím zda je či není pan Kajínek vrah... Už je to nějaký čas, kdy v některé televizi proběhla diskuze na toto téma, kde bylo tvrzeno, že jen důkazní materiál vůči panu Kajínkovi má několik tisíc stran... Pokud to, co bylo během té diskuze řečeno je pravda, tak pan Kajínek nebyl odsouzen jen na podkladě jednoho svědectví... a k té prezidentské milosti... Nikdo z nás nemá tu možnost pana Zemana jakkoliv ovlivnit a tak jen doufám, že než se rozhodne milost udělit či neudělit, tak nechá někoho znalého dané problematiky tento případ prozkoumat... tedy jen ne pana Ovčáčka... a pak teprve rozhodnout...

0 0
možnosti
JB

Podle všeho to Kajínek odsedí za jiné grázly. Těch bude běhat po světě i tak dost. Jestli jsou pochybnosti o jeho vině, ať je souzen na svobodě, jako jiní. je-li nevinen, ať ho odškodní za dvacet let ztraceného života.

1 1
možnosti
Foto

Když o tom mluvil, tak mu ji také dá. Je to populista, ví co národ chce.

1 4
možnosti
Foto

Přesně tak, nevinných vždy byly a jsou plné věznice, ale Kajínek je celebrita a jeho osvobození může přinést pánu prezidentovi politické body. Holt žijeme v době pragramatismu. :-P

2 3
možnosti
JH

J74a92n 18H56l56e20d79í23k

7. 4. 2017 17:12

postavit obžalobu a trest doživotí na výpovědi cigána pana Pokoše, je projevem změknutí mozku nebo důkazem podplaceného soudu. Asi před 5 roky svědek vypověděl, že Vojtěch Pokoš odešel do sanitky po svých. -- Pan president také před 5 roky slíbil, že dá popud na obnovení procesu u jiného soudu. Za 5 let se probral a začal přemýšlet, jak získat další své příznivce, je to účelové jednání, ale Kájínkovi přesto přeji spravedlivý a objektivní soud, a potrestání grázlů.

5 0
možnosti
VK

Bod jedna a tři máte stejný. Tím že ho zopakujete, tak se argumentace nezesílí. PS, to je trestní řád;-)

0 0
možnosti
JZ

Kajínka okamžitě propustit a Ivana Roubala alespoň svatořečit!

4 4
možnosti
Foto

Přestože v tom případu panují pochybnosti, i podle novináře Janka Kroupy byl Kájínek do vraždy nějakým způsobem zapleten.

Logičtější by se mi zdálo případ znovu otevřít a prošetřit. Udělit milost vrahovi se mi zdá nejen pro společnost nebezpečné, ale ze strany tohoto prezidenta tak populistické, že už by to mohlo začít být kontraproduktivní.

7 1
možnosti
Foto

Dost si protirecite. Pisete o pochybnostech, o jakemsi zapleteni ale hned v dalsi vete je pro vas Kajinek vrah

4 0
možnosti