Diskuse

Seznam.cz je cenzura

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Erneste, zdejší diskutující jsou proti těm ze Seznam.cz nesrovnatelně slušnější a bývá tady i psina. Názory lidí se ale i tady střetávají.:-)

0 0
možnosti

Karma. Omezování svobodného projevu se dnes rozmáhá téměř na všech portálech, ale je potřebné na to stále a stále upozorňovat, dávat konkrétní příklady, ať už na tom či onom portálu, blogu či v diskuzních příspěvcích, nesmíme si prostě "zvyknout" a rezignovat! Přesně to oni chtějí, pomaloučku, polehoučku..., něco máznout, něco nechat, pak jakoby dočasně ustoupit..., s cílem, aby nás "unavili", abychom polevili v tlaku na svobodný projev a abychom si "zvykli". Proto neutáhnou šrouby ze dne na den a pořádně..., bojí se silného protitlaku, tak to dělají "salámovou metodou", přičemž "krájejí po supertenkých plátcích".

1 0
možnosti

Stěžovat si na cenzuru Seznamu zrovna na zdejších stránkách mi příjde víc než úsměvné... ;-D

4 0
možnosti

A myslíte že iDNES je o mnoho svobodnější? Mnohé nevulgární, jen politicky nekorektní příspěvky mizí jak pára nad hrncem, mnozí nevulgární ale jen politicky nekorektní blogeři jsou odsouvání bůhví kam a mnohé diskuse se raději ani neotevírají?

5 0
možnosti

novinky.cz = rudé právo online více netřeba znát

1 0
možnosti

J72a88r15a 49R94a34n12k

3. 6. 2016 23:43

Nevim....neznam....

1 0
možnosti

Konečně mu (nebo jí?) došlo. R^

2 0
možnosti

No diskutovat pomoci minusu se mi od autora nezda moc fair. Myslim, ze se uz diskusi pod vasimi clanky v budoucnu nezucastnim.

0 0
možnosti

A neni to zde uplne podobne?

1 2
možnosti
Foto

Bohužel není.Idnes dává prostor k vyjádření.Ale na Seznam.cz mě zablokovali jen za to,že jsem napsal slovo cigán místo rom.

0 0
možnosti