Diskuse

Jízda RegioJetem ano nebo ne?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vy jste tedy dobrej. Napřed píšete:

"Tedy se ptám, proč by (stevardi) měli za mě něco vyhazovat, když mi nedělá problém vylézt z kupé na chodbu a hodit to do odpadového koše. Myslím,že by bylo vhodné, aby pan Jančura vzal v úvahu,že to třeba některým cestujícím vadí".

a vzápětí na to:

"Lidi jsou různí,mám vlakem procestováno hodně,setkal jsem se s nevraživosti cestujících vůči personálu, ale oni dělají jen svoji práci, což někteří cestující asi nepochopí." :-)

1 0
možnosti

Já teda čekám na dotaz, zda nechci něco vyhodit jak na smilování... a nechtělo by se mi vrávorat vozem s porcelánovým hrnečkem a talířky, příbory, kelímky....

0 0
možnosti
Foto

Dano,nemám nic proti tomu,aby mi někdo něco odnesl,ale příjít do kupe třikrát za půl hodiny,to je trošku moc.A navíc já mám nohy a ty dva metry do odpadového koše mě nezabíje.R^

0 0
možnosti

Já jsem jízdu Regiojetem zkusila jak na kratší trati ( to šlo skousnout) a na dlhé trati ( do Košic na Slovensku). Pravděpodobně je to fajn, když Vám je dvacet let, ale pro dospělé ro nění a já se vrátila k ČD. V ekonomické třídě je to silě nepohodlné již v Olomouci - místa málo, sedadla ne moc pohodlná. Vydržet se dá v nejvyšší kategorii s koženými sedačkami , kde jsou čtyři sedadala v kupé. Kdybych byla studentkou , pravděpodobně by mi Regiojet hodně vyhovoval, nebo kdybych jezdila častou pouze na denní návštěvy Prahy, ale na dlouhou a komplikovanější cestu užívám služeb ČD.

Kafe zdarma mi je zcela putna.

0 0
možnosti

A čím jezdíte v ČD? Já zažila děsivou jizdu mezinárodním vlakem, kdy nedodali dva vozy, včetně mého a restauračního. Místo na samostatním místě, extra koupené "nohama" v mezinárodní pokladně, protože jejich e.shop moje město neumel v 21. století objednat :-(, jsem seděla v hnusném socialistickém kupé s 7 lidmi!!!!!, o hladu a žízni. Děsivé.

0 0
možnosti
Foto

A mně to vůbec nevadí, že mi uklidí kelímek, který zavazí na stolku. regiojetem- ano.

2 0
možnosti