Kovařík promluvil,Pelta dělá mrtvého brouka a Berbr s Damkovou si hrají do not!

27. 08. 2015 13:41:00
Bývalý sudí Libor Kovařík,promluvil o praktikách Romana Berbra a jeho manželky Dagmar Damkové.Co na to nenáviděný pan Miroslav Pelta? Nic,protože všichni tři jsou skvělými kamarády

Libor Kovařík nedávno promluvil o praktikách v komisi rozhodčích,která uděluje tresty,jak se to komisi hodí.Jako bývalý rozhodčí se dokážu do kůže rozhodčího Libora Kovaříka vcítit.Nevím jak to je s udělováním trestů na svazu FAČRu,ale potrestat hloupě někoho kdo si nevšimne že chybí rohové praporky je myslím trošku přitažené za vlasy.Nic méně si myslím,že to není vina hlavního rozhodčího ani čtvrtého rozhodčího,ale vina hlavního pořadatele a hlavně vina pomezních rozhodčích,kteří nejen kontrolují stav natažených sítí,aby nepronikl míč někudy kudy nemá,ale hlavně si všímat takových detailů,jak jsou rohové praporky.Na to měli upozornit hned při vstupu na hřiště.Už jednak pro to,že právě pomezní sudí jsou u rohových praporku častěji.

Taky dost dobře nechápu,proč se pan Berbr účastnil jednání komise rozhodčích.Předpokládám,že jeho manželka paní Damková má ve své nepřítomnosti svého zástupce.Mimochodem,pokud se nepletu,tak žádná firma dnes nestrpí,aby na jednom pracovišti pracovali manželé.A pokud se nepletu,FAČR firmou je.

Co na to pan Pelta.Ten nejenže je majitelem FK Jablonec,ale řídí i FAČR,což se mi jeví jako střet zájmů.Nicméně,po každém obvinění někoho ze členů svazu to udělá tak,že prostě něco zakáže a vše je vyřešeno.Pan Pelta prostě neřeší nic,co by stálo za to a na víc se nezmůže.Nenáviděné vedení FAČRu si dělá co chce a fanoušci jsou jim pro smích.Pan Pelta smetl pod koberec tzv.,"Křetínského kabelu" a obávám se i toho,že do ztracena vyšumí i obvinění 22 lidí z úplatků.A pokud nevyšumí,pan Pelta udělá /jak je jeho zvykem/ pověstné ty ty ty a je to vyřešeno.Panu Peltovi totiž nejde o dobro českého fotbalu,ale o dobro FK Jablonec.

Paní Damková nevím.Někdy se mi zdá,že na svoji práci nestačí a jak řekl Libor Kovařík,za ručičku ji vodí její manžel a bývalý spolupracovník Státní bezpečnosti pan Roman Berb,který /a věřím tomu/ přenáší praktiky STB i do vedení fotbalu.Pokud Libor Kovařík mluví pravdu a někteří rozhodčí jsou pod tlakem pana Berbra,nelze se divit,že to v lize vypadá,jako v bordelu.Jak jinak si vysvětlit,že když se najde nějaký protikandidát na nového předsedu proti panu Peltovi,tak uchazeč pár dní před volbami couvne.Buď dostane vyhrůžky nebo dobře zaplaceno jen pro to,aby u KORYTA zůstalo trio Berbr,Pelta,Damková!!!

Autor: Petr Ernest | čtvrtek 27.8.2015 13:41 | karma článku: 12.23 | přečteno: 326x

Další články blogera

Petr Ernest

Práce v Boltu a jejich chování!

Pracujete v Boltu nebo jezdíte s ním? Jaké máte zkušenosti! Podělte se o své zkušenosti s ostatníma.Je ta práce zajimavá nebo stresující!Byl na Vás někdy taxikář neurvalý?

11.3.2023 v 18:09 | Karma článku: 11.24 | Přečteno: 893 | Diskuse

Další články z rubriky Sport

Petr Těthal

Pavel Kousal – skrytý „poklad“, zatím jen v ELH?

Sparta letos naplňuje očekávání a její hráči taktéž. Mě asi nejvíc překvapil Pavel Kousal. A to svojí komplexností a vlivem na hru.

27.3.2024 v 14:37 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 47 | Diskuse

Petr Těthal

MS v ledním hokeji divize IIIA

V Kyrgyzstánu se konalo MS jedné z nižších divizí (divize IIIA), pojďme se na tento turnaj podívat malinko blíž.

19.3.2024 v 14:44 | Karma článku: 7.04 | Přečteno: 199 | Diskuse

Petr Mašín

Iron Dad – První nádech svobody

První kapitola mé cesty na dlouhý triatlonový závod, Iron Man. O mém bezstarostném dětství a prvním horském kole, díky kterému jsem pochopil, že v životě budu chtít dál a výš.

16.3.2024 v 15:29 | Karma článku: 10.38 | Přečteno: 136 | Diskuse

Milan Macho

Fotbalové nůžky se rozevírají

Budíček! Probuďme se ze snu, že se úroveň české fotbalové ligy nějak výrazně zvedla. Fakta z Evropské ligy: Liverpool – Sparta 11:2, AC Milán – Slavia 7:3. Smutný rezultát měření sil zástupců české ligy s anglickými a italskými.

15.3.2024 v 19:22 | Karma článku: 14.21 | Přečteno: 327 | Diskuse

Petr Těthal

Play-off, baráž, systém prolínání soutěží… Co je nejvíce fér?

V ELH započaly vyřazovací boje. A jako každý rok zároveň s nimi začala debata o tom, kolik týmů by mělo postoupit do play-off a samozřejmě se stočí i řeč na baráž. 100 lidí = 100 názorů. Tady je ten můj.

15.3.2024 v 13:35 | Karma článku: 5.13 | Přečteno: 148 | Diskuse
Počet článků 28 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1033

Petr Ernest,věk 50 let,ženatý,Miluji sport ,film,video a PC.Taky rád fotografuji.

 

Seznam rubrik

více

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...