Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Jenom poznámka: "exekutoři" nepřišli ve dvě v noci, ale ráno v devět. A protože pan Janota byl po noční směně, tak použil tohle přirovnání.

Chtělo by to číst trochu pozorněji a nevytvářet nepravdivé zkratky.

Tím neobhajuji postup soudu a vůbec ne, že by si pan Janota něco takového zasloužil.

7 0
možnosti
Foto

Nikdo z vás nečetl policejní spis, nikdo z vás si nedal práci zjistit, co se vlastně odehrálo a přesto každý má touhu se vyjadřovat k němčemu o čem ví jenom to, co o tom uvedl pan Janota.RvRv

2 4
možnosti
JV

Vy jste ho četl, že máte touhy?

0 1
možnosti
Foto

Bohužel naprostý souhlas.

0 2
možnosti
JZ

Abych byl trochu věcný - pán střílel v bytě po exekutorech. Sám se k otmu vyjádřil tak, že nevěděl, že jsou to exekutoři a že zbraň omylem vystřelila sama. Argumemnty obžaloby neznáme, do psisu jsme neviděli, další okolnosti jsou nám taky neznámé. Nemám důvod těchto několik prostých faktů romantizovat a vytvářet tragické hrdiny.

10 1
možnosti
RK

R95a91d17e33k 30K34a29r84a14s

23. 2. 2017 11:35

S názory pana Janoty jsem bytostně nesouhlasil, ale tohle si ten člověk opravdu nezasloužil. Z jeho posledního odstavce, který napsal až mrazí.

9 0
možnosti
Foto

Bohužel, protože v justici platí, že vrána vráně oči nevyklove, tak i kdyby náhodou tento zoufalý čin pana Janoty přiměl zodpovědného člověka z vedení justice zabývat se postupem exekutora, státní zástupkyně či soudce, tak výsledek bude bezpochyby takový, že ani jeden z těchto lidí se nedopustil žádného pochybení.

11 1
možnosti
Foto

Pan Janota použil pistoli ráže 6.35 mm. S takovou zbraní se obecně vražda nepáchá, zvláště ne při střelbě skrze dveře. Už tento fakt nemá hodnotu 12 let. Tady někdo rozhodoval exemplárně. Chtělo by to rozkrýt. Někdo má tohoto člověka na svědomí.

25 1
možnosti
Foto

Má, ale protože v justici platí, že soudci a prokurátoři jsou nedotknutelní, tak i kdyby některý zodpovědný orgán jejich postup prošetřoval, dojde k závěru, že k žádnému pochybení nedošlo.

8 1
možnosti
VK

Jejda, tady je zase přímých svědků. kdo z vás byl o soudu nebo četl odůvodnění rozsudku? Zatím je znám pohled pouze toho pána, který může být notně zkreslený. Ale tady si to žije svým životem.

2 9
možnosti
JH

nebyli tam ve dvě ráno...nicméně i tak je to velice smutný příběh...

7 0
možnosti
JN

J11o38s50e53f 88N28o90v77á32k

23. 2. 2017 12:19

to ale on nenapsal,

já když dojdu z noční tak v 9h ráno mám taky 2 po půlnoci

3 0
možnosti
BK

Je mi z toho hrozně smutno. Díky za blog.

3 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1092x
Petr Ernest,věk 50 let,ženatý,Miluji sport ,film,video a PC.Taky rád fotografuji.

 

Seznam rubrik