Nová Karolina? Monstrum,které sem nepatří!

Dne 22.3. 2012 byla pro veřejnost otevřena Nová Karolina.Od devadesátých let 20. století se oblasti říká Nová Karolina. ?Nová Karolina je důkazem toho,že ten kdo tuhle nevkusnou stavbu povolil,tak to určitě nebylo zadarmo.

Pracuji v Nové Karolině a bohužel nic horšího jsem neviděl.Nová Karolina mi připadá,že je to betonový skelet,který je z venčí oplácaný sklem a o vánocích pokrytý vánoční výzdobou..OC Nová Karolina má dvě patra a ten kdo tam nebyl neuvěří,jaký to má tvar.Všechny patra jsou situována do kostky,žádný tvar prostě nic.když to porovnám s OC v Kladně,který vypadá z venku jako budova a  uvnitř je situován do oválu,je to jako nebe a dudy.Nová Karolina je důkazem toho,že ten kdo tuhle nevkusnou stavbu povolil,tak to určitě nebylo zadarmo.Za ty peníze co stála výstavba Nová Karolina,se mohla opravit budova na rohu křižovatky ulic 28.října a Nádražní,která se jmenuje Textilia Ostravica,která hýzdí centrum města.

Textilia Ostravica

Mám dojem nebo nemůžu se zbavit dojmu,že výstavbou a prodejem pozemků pro OC Nová Karolina bylo,aby všechny firmy z centra,obsadily toto nevkusné monstrum,kterému se v Ostravě říká Fukušima.A také to tak dopadlo.Jen co se otevřela Nová Karolina,tak firmy jako je Baťa,C&A,Deichmann,Rossmann a.j., se skutečně povedlo a centrum města žije prázdnotou.Jediné co se tam v době předvánočních svátků děje je,že je tam kluziště a vánoční trhy.

 

 

Nejděsivější je,že okolí Nová Karolina hyzdí nepochopitelné umění,které má tvar koule,ale i vyřazeného kotle.A co je zarážející,že do OC v létě i zimě chodí rodiče s dětmi,místo toho,aby byly s ratolestmi někde na procházce nebo v létě třeba v ZOO.V zimě se tam stahují nekalé živly,kteří obtěžují slušné lidi.Prostě vedení města chtělo dostat z centra bezdomovce,feťáky a záškoláky,tak výstavbou OC Nová Karolina se jim to povedlo dokonale.Mám Ale za to,že nebude trvat dlouho a Ti co se z centra nastěhovali do OC Nová Karolina,tak se budou stěhovat zpět.Protože obchodní jednotky jsou neuhlídatelné a krádeží příbývá.Ochranky nestíhají a v centru budou mít svůj obchod na který si najmou ochranku budou mít nižší nájem a krádeží nebude tolik jako tam.

 

Prostě!Tato stavba je jeden velký omyl funkcionářů,kteří klidně mohly udělat před stavbou referendum.Zřejmě /a jsem si jistý/,by to nedopadlo podle jejich představ,protože lidé v Ostravě by řekli ne.

 

Autor: Petr Ernest | úterý 20.12.2016 9:00 | karma článku: 19,88 | přečteno: 895x