Petr Ernest

Řádění fanoušků Baníku,nezná mezí!

16. 08. 2015 9:23:00
Jsem příznivcem FC Baník Ostrava.Ale když se dočtu,čeho jsou rádoby fanoušci Baníku schopni během zápasu,je mi z toho smutno.

Fotbalový Baník hrál ve Zlíně,a jak jinak prohrál.Krčí se na samém dně prvoligové tabulky díky tomu,že pan Šafarčík prodal vše co mohl.To se pak odrazilo v komunikaci s fanoušky,kteří jsou rozzlobení.Nicméně,většina fanoušků domácí zápasy bojkotuje a jde si vybít zlost na soupeřovy stadiony.

Největší hrdinové jsou Ti,co si dají kuklu na tu svou bez mozkovou palici a ničí majetek,který není jejich.Opravdu hrdinové!Nesnadně by bylo dobré aby DK udělala přítrž.Tak jako to udělala FIFA po řádění anglických fanoušků v roce 1985,kdy došlo k tragédii na Haysellově stadionu.Anglické týmy,byly vyřazeny ze všech soutěží PMEZ /dnešní LM/ PVP /dnešní EL/ na dobu 5 let.Týmy přišli o velké peníze,ale mělo to účinek.

Jsem fanouškem Baníku.Mrzí mne,kde se Baník nachází a v jaké je situaci,ale já osobně se od takových "DEMENTŮ! distancuji.

Řádění fotbalových fanoušků během zápasu Zlín - Baník.Zápas musel být na 20.minut přerušen.
Řádění fotbalových fanoušků během zápasu Zlín - Baník.Zápas musel být na 20.minut přerušen. (Josef Omelka ČTK)

No myslím,že by bylo vhodné -a to říkám jako fanoušek Baníku- aby svaz už začal něco dělat.A upřímně?Baník by měl příští rok poslat aspoň o tři třídy níže i když by se třeba zachránil.Možná by se potom všichni probrali.Jak vedení Baníku,tak fanoušci.Za tohle řádění bych dal zavřít stadion na 5 zápasů a pokutu aspoň milion korun.

Tohle totiž nejsou fanoušci,ale prasata největšího kalibru.

Autor: Petr Ernest | karma: 26.23 | přečteno: 990 ×
Poslední články autora